СЛЪНЦА РИСУВАТ СЛЪНЦА
»
»
СЛЪНЦА РИСУВАТ СЛЪНЦА

Детската рисунка, като начин на интеграция- това е идеята на проекта „Слънца рисуват слънца”, който се организира от Асоциация „Булгарика” в рамките на Международния панаир на занаятите и изкуствата.

Основна цел на проекта е да събере на едно място и да приобщи чрез детската рисунка деца от варненски детски градини, деца с увреждания и деца лишени от родителска грижа.

Програмата на събитието включва много игри, песни и изненади.

Докато рисуват своите рисунки, малките слънца имат възможността да се забавляват, да общуват заедно и да намерят нови приятели.

Всички деца, които участват в проекта, получават дипломи, а за най-добрите художници има и награди.

Благодарение на всички малки художници, Морската градина във Варна грейва, а всички деца си тръгват весели, с усмивка на лице и с подаръци в ръце.

XX МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА  „БУЛГАРИКА“ се организира от Асоциация „Булгарика“ със съдействието на: Община Варна; BTV; National Geographic България; Център за медиация и обучение на медиатори „Итера“, Строителна компания „Каргон“, Vlastta.com, Ливеа Медиа Груп, Zona-news.com, Zona-zdrave.com, БНТ, Градски транспорт- Варна, Travel TV, Сънрайз мюзик, Телевизия „Черно море“, Топ принт, Nakratko.bg, Dariknews.bg, Bulgariautre.bg, Chernomore.bg, Рекламна агенция „Протема“, Институт по Кулинарни Изкуства към Висше Училище по Мениджмънт, Сатис България, Рекламен център „Рич“.

Галерия


Нашите партньори